top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAggelos Syrmos

Ο Γιώργος Αγγελακοπουλος Πρωταθλητής Ελλάδας Παίδων Μουάι Τάι 2021!


Ο μόλις 11 ετών αθλητής μας Γιώργος Αγγελακόπουλος συμμετείχε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai 2021 παίδων – κορασίδων στην Αθήνα και κέρδισε τον τίτλο του Πρωταθλητής Ελλάδας Παίδων και μας έκανε για ακόμη μια φορά υπερήφανους!

Μετά την πρόκριση του Σαββάτου, την Κυριακή στον τελικό ο Γιώργος απέδειξε πως με επιμονη,θέληση, ψυχική δύναμη και σωστή εκτέλεση του Game Plan, τα πάντα είναι εφικτά. Κατακτήσαμε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του MuayThai απέναντι σε έναν μεγαλύτερο, βαρύτερο αθλητή, σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, αποδεικνύοντας πως η τεχνική κατάρτιση και η τακτική είναι οι βάσεις της επιτυχίας!

Ήδη σε δυόμιση χρόνια λειτουργίας της σχολής που ίδρυσα, μετακομιζοντας στο Αγρίνιο από την Αθήνα (με 17 μήνες υπολειτουργίας λόγω της καραντίνας ) έχουμε κατακτήσει δύο χρυσά σε Πανελλήνια. Αυτό λειτουργεί ως οδοδεικτης για το μέλλον, με την φουρνιά αυτών των δύο χρόνων να χτίζεται με πολλή δουλειά για να πρωταγωνιστήσει στο Ελληνικό και το Διεθνές στερέωμα στις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα.

Η επιτυχία μας, με κάνει διπλά χαρούμενο καθώς ήρθε σε μια εποχή που κυριαρχεί η αβεβαιότητα, σε μια soft κοινωνία με τη μεγάλη πλειοψηφία να ζει εικονικά, με ανθρώπους να θέλουν τα πάντα χωρίς να είναι διατεθειμένοι να κάνουν αυτά που απαιτούνται, σε μια γενιά που ζει τον πόνο, τη χαρά, τη στενοχώρια, την επιτυχία μόνο μέσω ίντερνετ, χωρίς να έχουν την παραμικρή αίσθηση των αληθινών βιωμάτων, των κόπων και των θυσιών που απαιτούνται για την οποιαδήποτε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής.

Όλοι κοιτάζουν την κορυφή του παγόβουνου χωρίς να γνωρίζουν οτι από πίσω υπάρχουν κούραση, εμπόδια, τραυματισμοί, ξενύχτια, στενοχώριες και ατελείωτες ώρες δουλειάς. Η επιτυχία βασίζεται σε όλα αυτά που απαιτούνται για την άνοδο στο βάθρο του νικητή. Δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Η διαδρομή έχει αγκάθια, βράχους, πέτρες, αιχμές. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί που εξ αρχής ήταν αποφασισμένο να περπατησει αυτό τον δύσκολο δρόμο, κατανοώντας πως δε γίνεται να θέλεις κάτι, χωρίς να κάνεις αυτά που είναι απαραίτητα για να το κατακτήσεις. Τώρα δρεπει τους καρπούς των κόπων του και ακόμα είμαστε στην αρχή, με τους υπόλοιπους αθλητές μας να είναι και αυτοί έτοιμοι για τα μεγάλα stages. Όσα εμπόδια και αν έρθουν ακόμα, αποδείξαμε πως η θέληση είναι δυνατότερη απ'τις δικαιολογίες. Για να γίνεις πρώτος πρέπει να κάνεις αυτά που απαιτεί η πρωτιά. Κάποιοι το θέλουν, λίγοι το μπορούν, ακόμα λιγότεροι είναι αποφασισμένοι να το κάνουν. Σε μια κοινωνία μέτριων, επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο. Και έτσι θα συνεχίσουμε.

19 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page