top of page
  • Άγγελος Σύρμος

Ο Άγγελος Σύρμος επίσημος Εκπρόσωπος της FIMA - GREECE και εκπρόσωπος του μήνα!


Η ανακήρυξη του Άγγελου Σύρμου από τη Federation of Israeli Martial Arts (FIMA), ως επίσημου εκπροσώπου της στην Ελλάδα, αποτελεί ένα τεράστιο βήμα για τη χώρα μας στο παγκόσμιο στερέωμα του Krav Maga. Η FIMA με director τον Master Itay Gil, δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το χάσμα που επικρατεί στον χώρο της αυτοάμυνας, όπου ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει, και αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και κορυφαία πηγή του Krav Maga παγκοσμίως.

Λίγες χώρες έχουν καταφέρει να αναγνωριστεί κάποιος εκπαιδευτής τους ως επισημος εκπρόσωπος της FIMA και ακόμα λιγότεροι οργανισμοί, έστω και να τους δεχτεί η FIMA ως απλά μέλη.

Για τους γνώστες του χώρου, τα standards και οι απαιτήσεις του Itay Gil, είναι του ανωτάτου επιπέδου, οπότε η αναγνώριση του Άγγελου Σύρμου ως επίσημου εκπροσώπου της FIMA στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει το επίπεδο και την ποιότητα του Gruppo Victorum και του οργανισμού στον οποίο αναδείχθηκε, την Krav Maga Mentality.

Σχολές και οργανισμοί λοιπόν υπάρχουν πολλές, όταν όμως ο κορυφαίος οργανισμός και ο παγκόσμιος ηγήτορας του Krav Maga σε χρήζει εκπρόσωπό του σε ολόκληρη τη χώρα, τότε κάθε συζήτηση περιττεύει.


Η πλήρης ανακοίνωση της FIMA μπορεί να αναγνωσθεί πατώντας επάνω στην παρακάτω εικόνα:








31 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page